Nieuw in 2023: Delizioso Focaccia Mix

Italiaanse focaccia

Focaccia is één van de bekendste producten uit Italië en komt oorspronkelijk uit de regio Ligurië, een smalle strook in het noordwesten van Italië dat bijna geheel aan zee ligt. Door de altijd aanwezige zeewind, was het lastig om een goed brood te bakken en door de vochtige lucht kon het deeg niet voldoende rijzen; het bleef vrij plat. En dat platte brood kreeg de naam Focaccia, afgeleid van het Latijnse woord Focus wat haard betekent en verwijst naar het op het vuur bakken. Focaccia is dus eigenlijk een brood dat niet voldoende gegist is en direct
op het vuur gaat.

Delizioso Focaccia mix is een kant-en-klare mix waar alleen water aan toegevoegd hoeft te worden. Houd je van eenvoud, besprenkel de Focaccia met een goede olijfolie en zeezout; favoriet bij de Italianen. Maar je kunt je ook uitleven met kruiden, groenten en zelfs kaas! Eet hem warm en vers of afgekoeld en knapperig.

Heerlijk in combinatie met Delizioso Groene olijven!

Zie ook: Nieuw in 2023? Delizioso Choco Bomb

Wil je meer weten over het Delizioso assortiment? Ons sales team staat voor je klaar! Neem contact met ons op via 088 20 60 500 of stuur een email naar [email protected].

< Vorige

Zelf pizza's maken

Lees verder
Volgende >

Nieuw in 2023: Delizioso Choco Bomb

Lees verder