BBQ als een Baas

BBQ als een Baas met Delizioso

Wist je dat je op de BBQ ook heerlijke homemade Italiaanse pizza’s kan maken met Delizioso Pizzabodem mix en Delizioso Pizzasaus? BBQ als een baas heeft een video gemaakt om te laten zien hoe dit in zijn werk gaat op de BBQ.

Via de volgende link kan je naar de video: https://youtu.be/l2ORAxxVeBc

Lievito Madre

Delizioso Pizzabodem mix bevat Lievito Madre. Dit moedergist wordt al eeuwen gebruikt door de Italiaanse nonna’s om de kwaliteit te waarborgen en niet steeds te hoeven wachten op het fermentatie- en rijsproces. De nonna’s voegden steeds een deel van het vorige deeg (de moeder) toe en konden zo altijd doorbakken. In de Delizioso Pizzabodem mix is dit in droge vorm toegevoegd en geeft die Italiaanse kwaliteit.

Voor elk moment

Pizza’s kunnen op elk moment. Bij feesten en partijen, thuis op de bank voor de TV, met familie en vrienden, een makkelijke maaltijd of juist uitgebreid. Pizza op de BBQ heb je vast nog niet vaak bedacht, maar stel je eens voor: de BBQ aan bij zomerse temperaturen en dan een heerlijke homemade Italiaanse pizza!

De juiste basis

Met de Delizioso Pizzabodem mix en de Delizioso Pizzasaus heb je de juiste basis ingrediĆ«nten om deze heerlijke pizza’s te maken. Beleg ze naar wens en maak het zo gek als je zelf wilt.

Wil je meer weten over het Delizioso assortiment of wil je de brochure ontvangen? Ons sales team staat voor je klaar! Neem contact met ons op via 088 20 60 500 of stuur een email naar [email protected].

Volgende >

Zelf pizza's maken

Lees verder